Scootmobiel: beste koop

Scootmobiel van Scoozy is de meest innovatieve scootmobiel van het moment. Wil je een nieuwe scootmobiel kopen? Dan is Scoozy misschien wel wat je zoekt. Met het ongeëvenaarde design en met de nieuwste automotive technieken, kun je op Scoozy vertrouwen. Met een maximale snelheid van 18 km/u en een actieradius tot wel 100 km, kom je echt overal en dit geeft vrijheid. Met de vierwielaandrijving kom je ook buiten de gebaande paden en maak je van elke dag een avontuur.

wat kost een scootmobiel

Scoozy is een écht Nederlands product met de kwaliteit die je daar van mag verwachten. Alle productie en ontwikkeling vindt plaats in Delft, de geboortestad van Scoozy. Scoozy is leverbaar in heel Nederland en Vlaanderen. Kijk op de proefritpagina voor de dichtstbijzijnde dealer. Kijk voor de beschikbare modellen en prijzen op de productpagina. We bieden verschillende financieringsmogelijkheden.

scoozy in actie

Wij meten ons met iemand die éxtreem mobiel is.

Group-8.svg
Group-8.svg

scoozy voor elke lifestyle

jouw scoozy avontuur begint hier!

Sinds 2019 is Scoozy op de markt verkrijgbaar. Scoozy is gebouwd om optimaal te genieten van je rit. Met scoozy haal je álles uit je leven en ga je op avontuur. Je bent in controle en ontdekt ultieme vrijheid. Er staat niets tussen jou en de wereld.