Scootmobiel: beste koop

Scootmobiel van Scoozy de meest innovatieve scootmobiel van het moment. Wil je een nieuwe scootmobiel kopen? Dan is Scoozy misschien wel wat je zoekt. Met het ongeëvenaarde design en met de nieuwste automotive technieken, kun je op Scoozy vertrouwen. Met een maximale snelheid van 18 km/u en een actieradius tot wel 100 km, kom je echt overal. Met de vierwielaandrijving kun je nu ook buiten de gebaande paden.

Intuïtieve besturing
Betrouwbare actieradius voorspelling
Actief remsysteem
Krachtige 4-wielaandrijving
Combinatie van stabiliteit en wendbaarheid
Comfortabele vering
Gepatenteerd instapsysteem
Hightech accutechnologie
Uniek design

informatie over SCOOZY

Veiligheid, rijplezier, duurzaamheid en onderscheidende techniek staan centraal bij Scoozy. Omdat Scoozy het beste tot haar recht komt in jouw omgeving, kun je bijvoorbeeld een proefrit maken bij jou thuis. In deze proefrit komt de ware kwaliteit van Scoozy, die voor jou het allerbelangrijkste is, naar voren.

Wat kost een scootmobiel

 Scoozy is een écht Nederlands product met de kwaliteit die je daar van mag verwachten. Alle productie en ontwikkeling vindt plaats in Delft, de geboortestad van Scoozy. Scoozy is leverbaar in heel Nederland. In onze webshop vind je alle mogelijkheden en de bijbehorende prijzen van Scoozy.

Jouw Scoozy avontuur
begint hier!

Maak een proefrit in Scoozy en ontdek de voordelen voor jou. Klik hieronder om jouw rit gemakkelijk te boeken.