wat is de beste scootmobiel voor mij?

Wij hebben de top 4 high-end modellen voor je vergeleken. Zo heb jij inzicht in wat welke scootmobiel het beste bij jou past. Vraag het volledige vergelijk vrijblijvend aan.

Life & Mobility Solo Elegance

Scoozy C

Medema Mini Crosser X2

Quingo Toura 2

Het is vaak lastig scootmobielen met elkaar te vergelijken op eigenschappen, omdat er voor bepaalde specificaties steeds een andere benadering gebruikt wordt. Om je hierbij te helpen hebben wij de top 4 scootmobielen die in Nederland verkocht worden in het hoger segment (aanschafprijs tussen €6500-9995,-) getest en naast elkaar gezet: de Life Mobility Solo scootmobiel, Scoozy, de Mini Crosser scootmobiel en de Quingo Toura. Ben je benieuwd wat de verschillen zijn en welke high-end scootmobiel het beste bij jouw wensen past? Wij sturen het je op!

Vergelijk top 4 scootmobielen

Krijg binnen 5 minuten per mail een document met alle verschillen gratis toegestuurd!

''dit is de coolste scootmobiel ooit''

Een scootmobiel hoeft niet suf te zijn. Bram van RTL Bright test de nieuwe Scoozy C. Deze uitvinding uit Delft laat iedereen omkijken bij het voorbij rijden en zit vol met technische hoogstandjes.

de moderne scootmobiel

Laat je niet tegenhouden door het stigma van een scootmobiel. Wij bieden het moderne alternatief: Scoozy, het persoonlijke elektrische vervoermiddel met 4 wielen, een innovatief design en unieke eigenschappen. Zo ervaar jij de vrijheid en onafhankelijkheid van elektrische mobiliteit, onder alle omstandigheden.

REDDOT Scoozy Studio 8625 S PRINT scaled e1667293953317 768x559 - Beste scootmobiel

De top 4 scootmobielen

Ben je benieuwd welke scootmobiel het beste bij jouw wensen past?

Vul je gegevens in en krijg binnen 5 minuten GRATIS het vergelijkingstabel per mail toegestuurd!

De moderne scootmobiel

Ben je benieuwd welke scootmobiel het beste bij jouw wensen past?

Vul je gegevens in en krijg binnen 5 minuten GRATIS een vergelijking van Scoozy met 3 andere top scootmobielen per mail toegestuurd!

Scoozy demo sale

Rij direct weg op een zo goed als nieuwe Scoozy C uit de showroom bij onze dealers en bespaar €1.840,-! Er zijn een beperkt aantal modellen beschikbaar, dus wees er snel bij!