rasmus gerdin 1JJ3Lwcx3G0 unsplash scaled - Waar en wanneer mag ik met een scootmobiel rijden?
Blog

Waar en wanneer mag ik met een scootmobiel rijden?

Om zoveel mogelijk van jouw scootmobiel te genieten en veilig te rijden, is het belangrijk dat je jezelf aan de verkeersregels houdt. Verkeersregels voor voertuigen als een scootmobiel zijn niet altijd duidelijk, daarom leggen wij het uit.

Lees verder
ScoozySchoonmaken - Hoe houd ik mijn scootmobiel in topconditie?
Blog

Hoe houd ik mijn scootmobiel in topconditie?

Vraag je jezelf af hoe je jouw scootmobiel of elektrische rolstoel het beste kunt onderhouden om ervoor te zorgen dat deze in goede staat blijft en voor een lange levensduur? Elke scootmobiel moet jaarlijks worden onderhouden door een gerenommeerde dealer om ervoor te zorgen dat jouw garantie geldig is. Dit geeft je de beste productprestaties, zodat de onafhankelijkheid niet in het gedrang komt en gemoedsrust gegarandeerd is. Tussen de reguliere onderhoudsbeurten door zijn er echter een paar manieren om ervoor te zorgen dat je het meeste uit jouw scootmobiel haalt.

Lees verder
GEEN TOESTEMMING VOOR GEBRUIK e1660220892366 - Wanneer ben ik toe aan een scootmobiel?
Blog

Wanneer ben ik toe aan een scootmobiel?

Wanneer lopen een uitdaging wordt, maken scootmobielen en elektrische rolstoelen het dagelijks leven gemakkelijker. Ze worden gebruikt door verschillende mensen in verschillende stadia van hun mobiliteitsreis. Sommigen hebben gewoon wat extra ondersteuning nodig om zich te verplaatsen, terwijl anderen zoeken naar meer. Maar wanneer is het nu het juiste moment om een scootmobiel aan te schaffen?

Lees verder
Schermafbeelding 2022 08 09 om 17.21.55 - Vind in 4 stappen de scootmobiel die het beste bij jou past
Blog

Vind in 4 stappen de scootmobiel die het beste bij jou past

Scootmobielen en elektrische rolstoelen helpen miljoenen mensen mobiel te blijven, maar er zijn zoveel verschillende soorten. Hoe weet je nou welke scootmobiel of elektrische rolstoel het beste bij jou past? Wij hebben voor jou een essentiële checklist samengesteld met alles waar je aan moet denken als je de aanschaf van een mobiliteitsvoorziening overweegt.

Lees verder
Schermafbeelding 2022 03 17 om 12.10.48 - Een scootmobiel met 4 of 5 wielen? Vergelijk Scoozy en Quingo
Blog

Een scootmobiel met 4 of 5 wielen? Vergelijk Scoozy en Quingo

Het is vaak lastig scootmobielen met elkaar te vergelijken op eigenschappen, omdat er voor bepaalde specificaties steeds een andere benadering gebruikt wordt. Om je hierbij te helpen hebben wij de Quingo scootmobiel met 5 wielen en Scoozy de scootmobiel met 4 grote wielen naast elkaar gezet en getest.

Lees verder
SoloScoozyMiniCrosser - Wat zijn de verschillen tussen de Solo scootmobiel, Scoozy en de Mini Crosser?
Blog

Wat zijn de verschillen tussen de Solo scootmobiel, Scoozy en de Mini Crosser?

Het is vaak lastig scootmobielen met elkaar te vergelijken op eigenschappen, omdat er voor bepaalde specificaties steeds een andere benadering gebruikt wordt. Om je hierbij te helpen hebben wij de top 3 vierwiel scootmobielen die in Nederland verkocht worden in het hogere segment getest en naast elkaar gezet: de Life Mobility Solo scootmobiel, Scoozy en de Mini Crosser scootmobiel.

Lees verder
Scoozy body
Blog

Wat kost een Scoozy? 7 prijsbepalende aspecten

Overweeg je een scootmobiel te kopen en oriënteer je je op de mogelijkheden? Dan kom je er al snel achter dat de prijzen van scootmobielen enorm variëren. Over het algemeen geldt dat een nieuwe scootmobiel duurder is dan een tweedehands scootmobiel. Daarnaast heb je een enorme bandbreedte tussen goedkope, vaak opvouwbare scootmobielen, en moderne hoogwaardige scootmobielen. Scoozy zit met een verkoopadviesprijs van €9.995,- aan de bovenkant van de markt. Deze prijs kan per land nog variëren door lokaal vereiste aanpassingen. In deze blog beschrijven we 7 punten waardoor de prijs van Scoozy anders is dan de gemiddelde scootmobiel, maar ook wat je daarvoor krijgt.

Lees verder

Ontvang de informatiegids

Vul hier je gegevens in en ontvang binnen 5 minuten de informatiegids in je mailbox. In deze gids geven wij antwoord op de 9 meest gestelde vragen over Scoozy en vind je een volledig overzicht van de specificaties en opties met prijslijst. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en events.