Eigenschappen

Scoozy is hét alternatief voor de scootmobiel met ongeëvenaard design en slimme functionaliteiten. Jij bent als bestuurder in controle. Ga op avontuur en geniet van jouw vrijheid. Met Scoozy staat niets tussen jou en de wereld.

CONTROLE

Besturingssysteem volgt jouw intuïtie

Betrouwbare voorspelling actieradiusActief Remsysteem

Avontuur

Krachtige 4x4

Onafhankelijke vering

STABIEL EN WENDBAAR

vrijheid

high tech accutechnologie

uniek design

Gepatenteerd instapmechanisme

specificaties

tot 18 km/h

Gewicht voertuig

105-125kg

16 inch x 2,5 inch

Vering

Onafhankelijk

Bekleding

Ademende mesh

Besturing

Joystick links of rechts

2x of 4x in-wheel

500w per motor

accu

Li-ion

40 - 100 km

laadtijd

6h (100%), 4h (80%), 2h (50%)

bagage

Rekjes voor en achter + voetplaat

max. obstakelhoogte

10 cm

maximale hellingshoek

10°

Achter de schermen

Benieuwd hoe Scoozy gemaakt wordt of hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Volg ons op Instagram!

Jouw Scoozy avontuur
begint hier!

Maak een proefrit in Scoozy en ontdek de voordelen voor jou. Klik hieronder om jouw rit gemakkelijk te boeken.

ONtvang de brochure

En krijg alle informatie over de modellen van Scoozy in je mail. 

Besturingssysteem volgt jouw intuïtie

Simpel, intuïtief en met slechts één hand te besturen: je rijdt er zo mee weg. Het slimme besturingssysteem met joystick denkt met je mee. De minimale draaicirkel past zich dynamisch aan aan jouw snelheid.

Betrouwbare voorspelling actieradius

Kom niet met een lege accu stil te staan doordat Scoozy een betrouwbare voorspelling van het rijbereik weergeeft op het display. Door de Li-Ion accu met monitoring systeem, leest Scoozy continu de status van de accu uit.

Actief Remsysteem

Rem veilig af door de unieke actieve rem-bediening. Breng de joystick in neutrale stand om uit te rollen of trek de joystick naar achter voor een snellere stop. Voor extra zekerheid is er een back-up remsysteem, waarmee je middels meerdere noodknoppen veilig tot stilstand komt. 

Krachtige 4x4

Verken jouw omgeving met de krachtige 4×4 aandrijving in Scoozy en rijd moeiteloos op onverharde paden of over heuvels. De in-wheel, 48V BLDC motoren geven ongekende kracht.

 

Onafhankelijke vering

De wielen zijn onafhankelijk geveerd voor een goede wegligging en bieden comfort op hobbelige wegen, bij drempels en op stoepranden. Met 90mm veerweg blijven de wielen maximaal aan de grond.

Stabiel en wendbaar

Met Scoozy combineer je stabiliteit en wendbaarheid door vier sturende wielen. Maak scherpe bochten zonder om te vallen. De minimale draaicirkel past zich dynamisch aan jouw snelheid.

Hightech accutechnologie

Ga er grenzeloos op uit met de lithium-ion accu met actieradius tot wel 100km. Je kunt nog verder rijden dankzij het regeneratieve remsysteem, waarbij de energie die vrijkomt als je remt, teruggaat naar de accu.

Uniek Design

Met het ongeëvenaarde open design sta je maximaal in contact met de wereld. Scoozy is extra opvallend en zichtbaar in het verkeer door de hooggeplaatste led-verlichting.

Gepatenteerd Instapmechanisme

Open je wereld en open Scoozy met het gepatenteerde instapsysteem. Door dit systeem draaien de wielen naar buiten wanneer je de armleuning opent. Dit geeft extra ruimte om in- en uit te stappen en maakt Scoozy toegankelijk.