Scoozy C

Grenzeloos: Geeft vrijheid om te ontdekken.

tot 100km bereik

  • De lithium-ion accu gaat gegarandeerd lang mee. Door het regeneratief remsysteem heb je een nog groter bereik tot wel 100 km
  • Op het display is altijd een actuele status van het bereik in kilometers te zien, zo weet je waar je aan toe bent.

veilige joystickbesturing

  • De joystickbesturing met een actieve rem geeft controle en bieden échte actieve veiligheid. 
  • Snelheid en draaicirkel passen zich aan. Het begrensde stuursysteem beschermt je tegen het maken van een te scherpe bocht op hogere snelheid.

catchy design

  • Scoozy is uniek – en dat geldt zeker ook voor haar design. Scoozy heeft vormen die je nooit eerder hebt gezien en valt extra op in het verkeer door de hooggeplaatste led-verlichting. 
  • Bepalend voor deze vormen is de functie: bescherming zonder dat die je vrijheid beperkt. 

allroad rijkwaliteit

  • De semi-onafhankelijke vering en ergonomisch gevormde zitkuip direct boven het lage zwaartepunt maken een rit met Scoozy comfortabel. 
  • De 4 grote 16 inch wielen samen met krachtige aandrijving geeft maximale stabiliteit en tractie op elke ondergrond. 

EEN OPEN PERSOONLIJKHEID

Scoozy is uniek met een expressief design, gebruikt innovatieve elektrische aandrijftechnologie en is gemaakt om er spontaan op uit te trekken. Lees meer >>

rijden met een glimlach

Met perfecte remkracht, een uitstekende handling en rijcomfort met gegarandeerde veiligheid, zorgt onze technologie voor ongekende rijprestaties die veel verder gaan dan het gewoon mobiel zijn. Lees meer >>

Dutch design, dutch made

Unieke functionele en esthetische eigenschappen gaan hand in hand bij Scoozy. Door de ontwikkeling en productie in Nederland staan we naast innovatie ook echt voor kwaliteit. Lees meer >>

READY for a ROAD TRIP

Breid jouw Scoozy eenvoudig uit met doordachte accessoires. Ga goed voorbereid op weg naar jouw volgende avontuur. Lees onze blogs voor meer informatie: Scootmobiel met overkapping: Welke scootmobiel accessoires zijn mogelijk bij Scoozy? of Scoozymobiel tassen: Hoe neem ik bagage mee op Scoozy?

Scoozy volledig uitgerust met accessoires.

YouTube player

Afmetingen bij achteraanzicht en zijaanzicht Scoozy.

Specificaties

Scoozy C

Snelheid

Maximaal 15 km/u

Aandrijving

1400W Transaxle motor

Accu

Li-ion 48V, 33.8 - 67.6 Ah

Actieradius

50 - 100 km

Laadtijd

8 km bereik per laaduur

Gebruikersgewicht

Maximaal 150 kg (+ 30 kg bagage)

Wielmaat

16 * 2,5” (62 – 305)

Hellingshoek

Maximaal 10˚

Opstakelhoogte

Maximaal 10 cm

Voldoet aan

EN 12184 klasse C

YouTube player

Wat kost een Scoozy?

Download voor een volledig overzicht van de specificaties en opties met prijslijst de informatiegids. In deze gids geven wij antwoord op de 9 meest gestelde vragen over Scoozy. 

Stap in en maak een proefrit

Ervaar Scoozy zelf bij een van de 18 erkende Scoozy Dealers in Nederland en België. Vind een dealer bij jou in de buurt en maak vandaag nog een proefrit.

Scoozy met armleuning open.

DOWNLOAD de informatiegids

Vul hier je gegevens in en download direct de informatiegids. In deze gids geven wij antwoord op de 9 meest gestelde vragen over Scoozy en vind je een volledig overzicht van de specificaties en opties met prijslijst. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang aanvullende informatie zoals filmpjes en nieuwe blogs.