Eigenschappen

Scoozy is hét alternatief voor de scootmobiel met ongeëvenaard design en slimme functionaliteiten. 

“Wat als eerste opvalt, is het ontbreken van de stuurkolom. Wij willen niets tussen jou en de wereld. Dit is onze visie achter het ontwerp.”
“Wat als eerste opvalt, is het ontbreken van de stuurkolom. Wij willen niets tussen jou en de wereld. Dit is onze visie achter het ontwerp.”

CONTROLE

Besturingssysteem volgt jouw intuïtie

Betrouwbare voorspelling actieradiusActief Remsysteem

Avontuur

Krachtige 4x4

Onafhankelijke vering

STABIEL EN WENDBAAR

vrijheid

high tech accutechnologie

uniek design

Gepatenteerd instapmechanisme

“Een scootmobiel gebruikte ik vooral als vervoermiddel. Met Scoozy ga ik eropuit voor de lol.”
Group-8.svg
specificaties

tot 18 km/h

ACTIERADIUS

40 - 100 KM

LI-ION

laadtijd

6 uur (100%), 4 uur (80%), 2 uur (50%)

motoren

2x of 2x in-wheel, 500 W PER MOTOR

ONAFHANKELIJK, 90 MM VEERWEG

16 INCH X 2.5 INCH

ADEMENDE MESH

JOYSTICK LINKS OF RECHTS

BAGAGE

REKJES VOOR EN ACHTER + VOETPLAAT

DRAAISTRAAL (RADIUS)

1250 MM

MAX. OBSTAKELHOOGTE

10 cm

maximale hellingshoek

10°

Ervaar scoozy zelf!

Maak een proefrit en ontdek de voordelen voor jou. Vind hier een Scoozy dealer bij jou in de buurt.

DOWNLOAD de brochure

Vul hier je gegevens in en lees alle ins en outs over Scoozy in de brochure.

Besturingssysteem volgt jouw intuïtie

Simpel, intuïtief en met slechts één hand te besturen: je rijdt er zo mee weg. Het slimme besturingssysteem met joystick denkt met je mee. De minimale draaicirkel past zich dynamisch aan aan jouw snelheid.

Betrouwbare voorspelling actieradius

Kom niet met een lege accu stil te staan doordat Scoozy een betrouwbare voorspelling van het rijbereik weergeeft op het display. Door de Li-Ion accu met monitoring systeem, leest Scoozy continu de status van de accu uit.

Actief Remsysteem

Rem veilig af door de unieke actieve rem-bediening. Breng de joystick in neutrale stand om uit te rollen of trek de joystick naar achter voor een snellere stop. Voor extra zekerheid is er een back-up remsysteem, waarmee je middels meerdere noodknoppen veilig tot stilstand komt. 

Krachtige 4x4

Verken jouw omgeving met de krachtige 4×4 aandrijving in Scoozy en rijd moeiteloos op onverharde paden of over heuvels. De in-wheel, 48V BLDC motoren geven ongekende kracht.

 

Onafhankelijke vering

De wielen zijn onafhankelijk geveerd voor een goede wegligging en bieden comfort op hobbelige wegen, bij drempels en op stoepranden. Met 90mm veerweg blijven de wielen maximaal aan de grond.

Stabiel en wendbaar

Met Scoozy combineer je stabiliteit en wendbaarheid door vier sturende wielen. Maak scherpe bochten zonder om te vallen. De minimale draaicirkel past zich dynamisch aan jouw snelheid.

Hightech accutechnologie

Ga er grenzeloos op uit met de lithium-ion accu met actieradius tot wel 100km. Je kunt nog verder rijden dankzij het regeneratieve remsysteem, waarbij de energie die vrijkomt als je remt, teruggaat naar de accu.

Uniek Design

Met het ongeëvenaarde open design sta je maximaal in contact met de wereld. Scoozy is extra opvallend en zichtbaar in het verkeer door de hooggeplaatste led-verlichting.

Gepatenteerd Instapmechanisme

Open je wereld en open Scoozy met het gepatenteerde instapsysteem. Door dit systeem draaien de wielen naar buiten wanneer je de armleuning opent. Dit geeft extra ruimte om in- en uit te stappen en maakt Scoozy toegankelijk.