ELEKTRISCHE ROLSTOEL VOOR BINNEN EN BUITEN

elektrische rolstoel voor buiten

Zoek je een mobiliteitsvoorziening voor binnen én buiten? Scoozy is het enige alternatief voor de elektrische rolstoel die met één hand te bedienen is. Scoozy is wendbaar door vierwielsturing en daardoor ook geschikt om binnen te rijden. Met haar 4 aangedreven, grote wielen en een actieradius van tot wel 100 km is Scoozy ook uitermate geschikt voor avontuurlijke tochten buiten. Ontdek alle features van Scoozy op de productpagina.

Intuïtieve besturing
Betrouwbare actieradius voorspelling
Actief remsysteem
Krachtige 4-wielaandrijving
Combinatie van stabiliteit en wendbaarheid
Comfortabele vering
Gepatenteerd instapsysteem
Hightech accutechnologie
Uniek design

rolstoelen elektrisch

Er is een groot assortiment aan scootmobielen en elektrische rolstoelen. In Scoozy is het beste van deze twee werelden gecombineerd: een stabiel en veilig voertuig die bestuurd wordt met een joystick, voor binnen en buiten. Voor op fietspaden en voor buiten de gebaande paden. Ontdek of Scoozy het vervoermiddel voor jou is en maak een proefrit.

scoozy in actie

Wij meten ons met iemand die éxtreem mobiel is.

Group-8.svg
Group-8.svg

scoozy voor elke lifestyle

jouw scoozy avontuur begint hier!

Sinds 2019 is Scoozy op de markt verkrijgbaar. Scoozy is gebouwd om optimaal te genieten van je rit. Met scoozy haal je álles uit je leven en ga je op avontuur. Je bent in controle en ontdekt ultieme vrijheid. Er staat niets tussen jou en de wereld.