Elektrische rolstoel
voor binnen en buiten

elektrische rolstoel voor binnen

Zoek je een mobiliteitsvoertuig voor binnen én buiten? Scoozy is het enige alternatief voor de elektrische rolstoel waarbij de besturing met één hand te bedienen is. Scoozy is wendbaar doordat alle wielen indraaien en daardoor geschikt om binnen te rijden. Met haar 4 aangedreven, grote wielen en een actieradius van tot wel 100 km is Scoozy ook uitermate geschikt voor avontuurlijke tochten buiten. Kosten voor dit alternatief op de elektrische rolstoel voor koop en lease vind je hier. Om te ontdekken of Scoozy iets voor jou is, kun je een proefrit maken.

Intuïtieve besturing
Betrouwbare actieradius voorspelling
Actief remsysteem
Krachtige 4-wielaandrijving
Combinatie van stabiliteit en wendbaarheid
Comfortabele vering
Gepatenteerd instapsysteem
Hightech accutechnologie
Uniek design

elektrische rolstoel voor binnen en buiten

Scoozy is hét perfecte voertuig voor binnen en buiten en daarmee een goed alternatief voor de elektrische rolstoel. Vraag de brochure online gratis aan voor meer informatie over alle specificatie van Scoozy. Wil je ook een proefrit maken? Alle opties vind je hier

rolstoelen electrisch

Er is een groot assortiment aan scootmobielen en elektrische rolstoelen. In Scoozy is het beste van deze twee werelden gecombineerd: een stabiel en veilig voertuig die bestuurd wordt met een joystick, voor binnen en buiten. Voor op fietspaden en voor buiten de gebaande paden. Twijfel je op Scoozy iets voor jou is? Kom een proefrit maken, en ontdek het!

Jouw Scoozy avontuur
begint hier!

Maak een proefrit in Scoozy en ontdek de voordelen voor jou. Klik hieronder om jouw rit gemakkelijk te boeken.