elektrische rolstoel kopen

Ben je op zoek naar een mobiliteitsoplossing, maar is (het stuur van) een scootmobiel niet geschikt? Dan is vaak een elektrische rolstoel de enige andere optie, terwijl je niet altijd alle functionaliteiten van de elektrische rolstoel nodig hebt. De kosten van zo’n elektrische rolstoel lopen al snel op en ook de actieradius en snelheid zijn niet altijd wat je zoekt. Sinds maart 2019 is Scoozy het alternatief voor de elektrische rolstoel. Scoozy is de enige scootmobiel op de markt met eenzijdige besturing middels een joystick. Scoozy heeft een actieradius van tot wel 100 km en een snelheid van 18 km/u. Echt een voertuig om mee op avontuur te gaan dus.

Intuïtieve besturing
Betrouwbare actieradius voorspelling
Actief remsysteem
Krachtige 4-wielaandrijving
Combinatie van stabiliteit en wendbaarheid
Comfortabele vering
Gepatenteerd instapsysteem
Hightech accutechnologie
Uniek design

elektrische scootmobiel

Scootmobiel gebruikers rijden al meer dan 40 jaar elektrisch, maar juist deze markt staat al 40 jaar nagenoeg stil qua innovatie. Daarom ontwikkelen wij Scoozy, hét moderne alternatief voor de scootmobiel. Veiligheid vormt het uitgangspunt van het ontwerp, maar tegelijk met een uitstraling die zo is dat je zin krijgt om eropuit te gaan. Kom alle ins en outs over Scoozy te weten op de productpagina.

scoozy in actie

Wij meten ons met iemand die éxtreem mobiel is.

Group-8.svg
Group-8.svg

scoozy voor elke lifestyle

jouw scoozy avontuur begint hier!

Sinds 2019 is Scoozy op de markt verkrijgbaar. Scoozy is gebouwd om optimaal te genieten van je rit. Met scoozy haal je álles uit je leven en ga je op avontuur. Je bent in controle en ontdekt ultieme vrijheid. Er staat niets tussen jou en de wereld.