Scoozy Adventure Tour 29 sept. t/m 6 okt.

SAT2022.4 1024x576 - Scoozy Adventure Tour 29 sept. t/m 6 okt.

Informatie

Na het grote succes van de Scoozy Adventure Tour afgelopen voorjaar komt er een reeks extra proefrit-dagen in de natuur. Scoozy is dé scootmobiel waarmee je ook over onverharde paden rijdt en heerlijk geniet van al het moois dat de natuur ons biedt. Een proefrit maken tijdens de Scoozy Adventure Tour is een uitgelezen kans om de all-road rijkwaliteiten van Scoozy zelf te ervaren. Ga mee op onze unieke Scoozy tour en test Scoozy C uit in de mooiste omgevingen van Nederland. Meld je aan en reserveer jouw tijdvak op de gewenste locatie. Let op! Vol = vol.

  • Donderdag 29 september: Het Bergse Bos – Bergen op Zoom – Zeeland/Brabant
  • Vrijdag 30 september: Nationaal Park Veluwezoom – Rheden – Gelderland
  • Maandag 3 oktober: Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt – Beesd – Gelderland/Utrecht
  • Dinsdag 4 oktober: Landgoed Boekesteyn – ‘s-Graveland – Noord-Holland
  • Woensdag 5 oktober: Duingebied Meijendel – Wassenaar – Zuid-Holland
  • Donderdag 6 oktober: Landgoed de Slotplaats – Bakkeveen – Friesland/Groningen

Inschrijven

ACTIE: Ben je enthousiast na deze proefrit? Plaats dan op het evenement direct een order en ontvang een gratis bagagepakket met de 2 bagagerekken en 2 tassen t.w.v. €615,-.

Delen op

Ontvang de informatiegids

Vul hier je gegevens in en ontvang binnen 5 minuten de informatiegids in je mailbox. In deze gids geven wij antwoord op de 9 meest gestelde vragen over Scoozy en vind je een volledig overzicht van de specificaties en opties met prijslijst. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en events.

Scoozy demo sale

Rij direct weg op een zo goed als nieuwe Scoozy C uit de showroom bij onze dealers en bespaar €1.840,-! Er zijn een beperkt aantal modellen beschikbaar, dus wees er snel bij!