Inruilactie

Ruil je e-bike of scootmobiel in voor Scoozy

Ruil jouw e-bike of scootmobiel in voor Scoozy en ontvang tot wel €2500.- korting. We kijken niet naar de dagwaarde van het in te ruilen voertuig, alleen of het nog werkt.  Heeft u geen scootmobiel of e-bike om in te ruilen? Geen probleem. Wij ontvangen u graag en staan open voor andere inruilvoertuigen.  Deze actie is geldig bij Scoozy en bij de Scoozy dealers. Maak online een afspraak voor een proefrit of kijk voor de dichtstbijzijnde dealer.

Neem het heft in eigen handen in 2020. Kies voor de mobiliteit van Scoozy en ervaar echte onafhankelijkheid. Scoozy geeft een compleet nieuwe kijk op de scootmobiel als duurzame, moderne en veiligste vierwielige elektrische scooter voor mensen met een (tijdelijke) mobiliteitsbeperking. Lees hieronder de actievoorwaarden.

Inruilactie Scoozy

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op over de inruilactie

looptijd

De inruilactie loopt van 23 december 2019 t/m 31 maart 2020 of tot de gelimiteerde tweede serie van 50 stuks uitverkocht is.

inruilkorting

Bij inruilen van een e-bike of scootmobiel ontvangt u:

1.           bij de aanschaf van de Scoozy Adventure met een waarde van €10.699.- een inruilkorting van 1700,-.

OF

2.         de aanschaf van de Scoozy Unlimited met een waarde van €12.499.- een inruilkorting van 2500,-.

3.         De inruilpremie is niet van toepassing bij Lease of Huur.

4.         Per aangeschafte Scoozy kan maximaal één e-bike of scootmobiel ingeruild worden.

voorwaarden

1.    Alleen een werkende en complete e-bike of scootmobiel inclusief adapter komen voor de inruilactie in aanmerking.

2.   Voor toestellen die niet aan de eisen van werkende producten voldoen, en door ons aanzien worden als niet-werkende producten worden uitgesloten van deze inruilactie.

3.   Onder werkende producten verstaan we:

        dat het product aan en uit dient te gaan via de aan/uit knop (power-on test)

        batterij kan opladen

        het product kan rijden

        dat het product compleet is inclusief batterij + adapter

verwerking

1.     Bij aanschaf van de Scoozy Adventure of Unlimited bij Scoozy of de Scoozy dealer dient de in te ruilen (e-)bike of scootmobiel aangemeld te worden door vermelding van merk en type op de ondertekende offerte.

2.    Bij afleveren van Scoozy zal het in te ruilen aangemelde product meegenomen worden door de leverancier (Scoozy of Dealer).

3.    Scoozy wordt eigenaar van het in te ruilen product op het moment dat wij Scoozy geleverd hebben en het te ruilen product opgehaald hebben.

contact opnemen

Heb je een vraag over Scoozy of over de zakelijke toepassingen van Scoozy? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!