Foto 15 06 2022 13 02 52 1 - Matthee: “Scoozy is nu mijn racefiets”
Klantverhaal

Matthee: “Scoozy is nu mijn racefiets”

Zondag 9 februari 2020. Het waait hard. Matthee Bruijns (66 jaar) zegt om zeven uur ‘s ochtends zijn vrouw gedag en stapt op de racefiets. Zij bezoekt hun kersverse kleinkind, hij gaat op weg naar Wuustwezel, waar hij samen met een vriend meedoet aan een toertocht. Zoals altijd, zal Matthee zijn vrouw later die dag ontmoeten voor een kop koffie met een Brabants worstenbroodje. Het loopt totaal anders. Het afscheid blijkt de laatste keer dat zijn vrouw Matthee zag lopen. Hoe heeft Scoozy hem geholpen om te blijven genieten, ondanks een dramatisch keerpunt in zijn leven?

Lees verder
REDDOT Scoozy Studio R1 8760 S PRINT scaled e1656615125638 - Scoozy wint red dot award 2022
Nieuws

Scoozy wint red dot award 2022

We hebben geweldig nieuws! Scoozy C heeft de internationale design prijs Red Dot Award 2022 gewonnen! De Red Dot Award is een van ’s werelds grootste en prestigieuze design competities.

Lees verder
bright nl - Scoozy gereviewd door rtl Bright.
Nieuws

Scoozy gereviewd door rtl Bright.

Een scootmobiel hoeft niet suf te zijn. Bram van rtl Bright test de nieuwe Scoozy. Deze uitvinding uit Delft laat iedereen omkijken bij het voorbij rijden en zit vol met technische hoogstandjes.

Lees verder
Schermafbeelding 2022 03 17 om 12.10.48 - Een scootmobiel met 4 of 5 wielen? Vergelijk Scoozy en Quingo
Blog

Een scootmobiel met 4 of 5 wielen? Vergelijk Scoozy en Quingo

Het is vaak lastig scootmobielen met elkaar te vergelijken op eigenschappen, omdat er voor bepaalde specificaties steeds een andere benadering gebruikt wordt. Om je hierbij te helpen hebben wij de Quingo scootmobiel met 5 wielen en Scoozy de scootmobiel met 4 grote wielen naast elkaar gezet en getest.

Lees verder
SoloScoozyMiniCrosser - Wat zijn de verschillen tussen de Solo scootmobiel, Scoozy en de Mini Crosser?
Blog

Wat zijn de verschillen tussen de Solo scootmobiel, Scoozy en de Mini Crosser?

Het is vaak lastig scootmobielen met elkaar te vergelijken op eigenschappen, omdat er voor bepaalde specificaties steeds een andere benadering gebruikt wordt. Om je hierbij te helpen hebben wij de top 3 vierwiel scootmobielen die in Nederland verkocht worden in het hogere segment getest en naast elkaar gezet: de Life Mobility Solo scootmobiel, Scoozy en de Mini Crosser scootmobiel.

Lees verder
Scoozy body
Blog

Wat kost een Scoozy? 7 prijsbepalende aspecten

Overweeg je een scootmobiel te kopen en oriënteer je je op de mogelijkheden? Dan kom je er al snel achter dat de prijzen van scootmobielen enorm variëren. Over het algemeen geldt dat een nieuwe scootmobiel duurder is dan een tweedehands scootmobiel. Daarnaast heb je een enorme bandbreedte tussen goedkope, vaak opvouwbare scootmobielen, en moderne hoogwaardige scootmobielen. Scoozy zit met een verkoopadviesprijs van €9.995,- aan de bovenkant van de markt. Deze prijs kan per land nog variëren door lokaal vereiste aanpassingen. In deze blog beschrijven we 7 punten waardoor de prijs van Scoozy anders is dan de gemiddelde scootmobiel, maar ook wat je daarvoor krijgt.

Lees verder
Beeld bij tekst
Blog

Afmetingen scootmobiel: Hoe groot en wendbaar is Scoozy?

Scoozy is een vervoersmiddel wat tot zijn recht komt bij buiten gebruik. Ook in een doorsnee supermarkt kom je goed uit de voeten. Voor gebruik in huis is Scoozy doorgaans te groot en niet wendbaar genoeg. Een rolstoel of opvouwbare scootmobiel is in deze situatie een betere oplossing. In deze blog laten wij jou zien wat de afmetingen en wendbaarheid van Scoozy zijn in vergelijking met andere vierwiel scootmobielen.

Lees verder