Proefrit maken? Wij bieden 4 mogelijkheden

1. Plan zelf je gratis proefrit aan huis in

Ervaar de vrijheid die het rijden met Scoozy jou geeft. Plan direct een datum en tijd in en wij rijden naar jou toe, waar in Nederland je ook woont. Zo maak jij een proefrit in jouw vertrouwde omgeving en probeer je Scoozy op je eigen gemak uit. Aan deze proefrit aan huis zijn geen kosten verbonden. Staat het gewenste moment er niet tussen? Bel ons dan gerust op het nummer +31 15 – 800 022 2 (ma t/m vrij tussen 9:00-17:00) en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

2. Bezoek onze fabriek

Neem een kijkje in de fabriek waar Scoozy gemaakt wordt en krijg advies van de maker. Zie hoe wij Scoozy eigenhandig in elkaar zetten en maak een proefrit bij ons op het hoofdkantoor in Delfgauw. Plan direct een afspraak.

3. Bezoek een van onze dealers

Bezoek je liever vrijblijvend een winkel voor advies op maat? Vind dan hier jouw dichtstbijzijnde dealer. Bekijk Scoozy in de showroom en maak een ritje.

4. Maak een proefrit in de natuur

Wij organiseren in het voorjaar een Scoozy Adventure Tour. Een proefrit maken tijdens de Scoozy Adventure Tour biedt een uitgelezen kans om de all-road rijkwaliteiten van Scoozy zélf te ervaren. Grijp je kans en test Scoozy uit over allerlei ondergronden: Van gras tot onverhard zandpad, door grind en over boomstronken! 

Ontvang de informatiegids

Vul hier je gegevens in en ontvang binnen 5 minuten de informatiegids in je mailbox. In deze gids geven wij antwoord op de 9 meest gestelde vragen over Scoozy en vind je een volledig overzicht van de specificaties en opties met prijslijst. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en events.

Scoozy demo sale

Rij direct weg op een zo goed als nieuwe Scoozy C uit de showroom bij onze dealers en bespaar €1.840,-! Er zijn een beperkt aantal modellen beschikbaar, dus wees er snel bij!