Scootmobiel kopen nieuw

Een scootmobiel met 4 wielen is een stuk stabieler dan een met 3 wielen. Door de 4 extra grote wielen, is Scoozy een van de meest stabiele scootmobielen van het moment. In combinatie met de vierwielaandrijving rijd je gemakkelijk ook buiten de gebaande paden. Informatie over de prijs van deze nieuwe scootmobiel met 4 wielen en de beschikbare modellen vind je op de productpaginaWe bieden verschillende financieringsmogelijkheden.

Intuïtieve besturing
Betrouwbare actieradius voorspelling
Actief remsysteem
Krachtige 4-wielaandrijving
Combinatie van stabiliteit en wendbaarheid
Comfortabele vering
Gepatenteerd instapsysteem
Hightech accutechnologie
Uniek design

Scootmobiel 3 of 4 wielen

De keuze tussen een scootmobiel met 3 of 4 wielen kan soms lastig zijn. Kies je voor een 3-wiel scootmobiel, dan ben je vooral wendbaar. Kies je voor een 4-wiel scootmobiel, dan ben je een stuk stabieler maar lever je in op wendbaarheid. Met Scoozy combineer je het beste van deze twee. Door de 4 extra grote wielen ben je extreem stabiel. Door nieuwe technologie kunnen alle 4 de wielen van Scoozy indraaien, waardoor je naast stabiel ook wendbaar bent. Dat maakt de keuze ineens een stuk makkelijker!

scoozy in actie

Wij meten ons met iemand die éxtreem mobiel is.

Group-8.svg
Group-8.svg

scoozy voor elke lifestyle

jouw scoozy avontuur begint hier!

Sinds 2019 is Scoozy op de markt verkrijgbaar. Scoozy is gebouwd om optimaal te genieten van je rit. Maak een proefrit in Scoozy en ontdek de voordelen voor jou. Klik hieronder om jouw rit gemakkelijk te boeken.