SCOOTMOBIEL LEASEN

Wil je een nieuwe scootmobiel kopen, maar is een groot bedrag in één keer betalen geen mogelijkheid? Dan biedt Scoozy de mogelijkheid te leasen, koop op afbetaling of huurkoop. Zo rijd je met Scoozy voor een vast bedag per maand, waar alles in zit. Met het ongeëvenaarde design en met de nieuwste automotive technieken, is Scoozy een van de nieuwste scootmobielen van het moment. Met een maximale snelheid van 18 km/u en een actieradius tot wel 100 km, kom je echt overal. Met de vierwielaandrijving kun je nu ook buiten de gebaande paden. Maak van elke dag een avontuur met Scoozy.

Intuïtieve besturing
Betrouwbare actieradius voorspelling
Actief remsysteem
Krachtige 4-wielaandrijving
Combinatie van stabiliteit en wendbaarheid
Comfortabele vering
Gepatenteerd instapsysteem
Hightech accutechnologie
Uniek design

SCOOZY WMO

Vind je Scoozy ook te gek, maar valt Scoozy buiten jouw budget? De gemeente voorziet via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) in een mobiliteitsvoorziening. Je hebt het recht van keuzevrijheid en een persoonsgebonden budget (PGB) te ontvangen. Op deze manier kun je ervoor kiezen een optimale voorziening als Scoozy aan te schaffen (met bijbetaling) die aan alle wensen voldoet. Je komt dan niet alleen op de strikt noodzakelijke plaatsen, maar hebt de vrijheid en onafhankelijkheid overal te komen op een plezierige, comfortabele en veilige manier! Kom alles te weten over subsidieaanvragen en financieringsmogelijkheden voor Scoozy en kies de optie die bij jou past. 

scoozy in actie

Wij meten ons met iemand die éxtreem mobiel is.

Group-8.svg
Group-8.svg

scoozy voor elke lifestyle

jouw scoozy avontuur begint hier!

Sinds 2019 is Scoozy op de markt verkrijgbaar. Scoozy is gebouwd om optimaal te genieten van je rit. Met scoozy haal je álles uit je leven en ga je op avontuur. Je bent in controle en ontdekt ultieme vrijheid. Er staat niets tussen jou en de wereld.