Service & Garantie

service

serviceabonnement

Voorkom onverwacht hoge kosten door een serviceabonnement af te sluiten voor €20,- p/m (na 1 jaar maandelijks opzegbaar).

✓ Jaarlijks preventief onderhoud (APK)
✓ Service en reparaties aan huis (voorrijkosten + arbeidskosten)
✓ Scoozy Connected Service
✓ Vervangend vervoer indien de reparatie niet aan huis gedaan kan worden.

✗ Pechhulpservice
✗ Schades die door de verzekering gedekt worden.
✗ Onderdelen, tenzij dit binnen de garantie valt.

jaarlijks preventief onderhoud (APK)

Blijf veilig en zorgeloos rijden door Scoozy ieder jaar (of na 10.000km) voor €125,- + voorrijkosten (afhankelijk van regio) te laten controleren. 

✓  Uitgevoerd aan huis in ong. 45min
✓ Inspectie bewegende onderdelen
✓ Inspectie banden en wielen
✓ Inspectie elektronica
✓ Inspectie mechanisch systeem

✗ Onderdelen, tenzij dit binnen de garantie valt.

Regio

Extra kosten

Totaal

1. Delft, Zoetermeer, Dordrecht

€125.-

2. Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Tilburg, Den Bosch, Roosendaal

€29

€150.-

3. Eindhoven, Nijmegen, Zwolle, Den Helder

€59

€180.-

4. Rest van Nederland

€79

€200.-

scoozy connected service:

Jouw Scoozy staat via een simkaart in verbinding met een server van Scoozy. Via deze verbinding worden technische gegevens verstuurd om de werking van Scoozy te controleren. Zo voorkomen we op voorhand defecten en nemen contact met je op. Er zit geen life GPS-tracking in Scoozy. Wel is de locatie bekend waar Scoozy voor het laatst is uitgeschakeld. De data is anoniem en alleen te linken aan een Scoozy ID. Bij bezwaar kan deze functie ook uitgeschakeld worden.

Deze data wordt nu alleen nog gebruikt door Scoozy voor service en kwaliteitsdoeleinden. Dit kan in de toekomst via een app of webpagina ook voor jou zichtbaar zijn.

PECHHULP EN REPARATIES

Wij raden je aan om een pechhulp voor scootmobielen af te sluiten. Wij bevelen de ANWB Wegenwacht® Scootmobiel Service aan voor zekerheid van hulp 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Is het probleem niet direct op te lossen dan word je met deze service thuisgebracht.

In geval van melding van een storing of defect bij ons op werkdagen voor 15:00 streven wij ernaar de volgende werkdag langs te komen om dit te verhelpen.

VERZEKERING

Het is het wettelijk verplicht om Scoozy WA te verzekeren. Het plaatje dat je hiervoor ontvangt, plaats je achterop Scoozy op de daarvoor bestemde ruimte. Wij garanderen dat Scoozy voldoet aan de vereisten voor deze verzekering. Je kunt er ook voor kiezen om Scoozy volledig te verzekeren tegen diefstal en/of schade door een Allrisk (WA+casco) verzekering af te sluiten.

KEURINGEN

Scoozy voldoet aan de volgende normen:

  • EN12184:2014 Elektrisch aangedreven rolstoelen en scooters, klasse C, met uitzondering van ISO7176-9 8.2 Cold operating conditions.
  • ISO7176-8 Eisen voor impact-, statische- en vermoeiingssterkte.
  • ISO7176-14 Eisen en testmethoden voor controllersystemen van elektrisch aangedreven rolstoelen.
  • ISO7176-21:2009 Eisen en beproevingsmethoden voor electromagnetische compatibiliteit van elektrisch aangedreven rolstoelen en gemotoriseerde scooters.*
  • EN 1021-2 Eisen aan weerstand tegen ontbranding.
  • ISO7176-4:2008 De range van Scoozy is vastgesteld op 40-100km afhankelijk van het accupakket (klein, groot of dubbel).**

Zoals getest door TÜV Rheinland in Maart 2019.

* Scoozy is EMC (Elektro Magnetische Compatibiliteit) goedgekeurd. Uit proeven is gebleken dat Scoozy niet gevoelig of schadelijk is voor mobiele communicatieapparatuur en elektronisch gestuurde apparatuur. Wees desondanks voorzichtig bij het gelijktijdig gebruiken van Scoozy en mobiele of andere elektronische apparaten (denk aan winkelpoortjes, elektrische toegangsdeuren ed.).

** De range kan tijdens een rit minder zijn door:

  • Het geladen gewicht (gebruiker + bagage), een hoger gewicht verminderd de range;
  • De gemiddelde snelheid, lang rijden op hoge snelheid verminderd de range;
  • Het type ondergrond, modder en ruig terrein verminderen de range;
  • De mate van hoogteverschil zoals stoepen of heuvels, het meer berijden heuvels of beklimmen van stoepen verminderen de range.

garantie

De producten van Scoozy worden met zorg samengesteld en nauwkeurig gecontroleerd voordat zij de fabriek verlaten. Mocht blijken dat Scoozy of een onderdeel ervan niet aan de verwachtingen voldoet, neem dan contact op met ons of de partij waar je ons product hebt aangeschaft.

garantie op productiefouten

Scoozy respecteert de wet- en regelgeving ter bescherming van de consument, die van toepassing is in het land van aanschaf. Dit betekent in Nederland dat je recht hebt op de wettelijke 2 jaar garantie op productiefouten.

garantie accu

Wij garanderen dat de accu na 20.000km/500 laadcycli tenminste 70% van de oorspronkelijke capaciteit heeft.

geen garantie

Buiten de garantie vallen gebreken ontstaan door: niet in acht nemen van gebruiks- en onderhoudsvoorschriften, anders dan normaal gebruik, slijtage, onachtzaamheid, overbelasting, ongeval door derden, toegepaste, niet originele onderdelen en gebreken waarvan de oorzaak is gelegen buiten het product. Met deze garantie vervalt elke andere garantie; in de wet bepaald, of mondeling meegedeeld, behoudens dat wat door Scoozy schriftelijk wordt gegarandeerd.

Garanties gelden uitsluitend binnen de EU.

contact opnemen

Heb je een vraag over de service en garantie van  Scoozy? 
Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!