snelheid scootmobiel

Wil je een snelle en veilige scootmobiel? Dan is Scoozy wat je zoekt. Scoozy heeft stuurhoekbeveiliging waarbij de de stuuruitslag gekoppeld is aan de snelheid. Zo maak je nooit een te scherpe bocht op hogere snelheid en voorkomt Scoozy dat je omvalt. Met een maximale snelheid van 18 km/u en een actieradius tot wel 100 km, kom je overal. Met de vierwielaandrijving kun je buiten de gebaande paden. 

Intuïtieve besturing
Betrouwbare actieradius voorspelling
Actief remsysteem
Krachtige 4-wielaandrijving
Combinatie van stabiliteit en wendbaarheid
Comfortabele vering
Gepatenteerd instapsysteem
Hightech accutechnologie
Uniek design

snelle scootmobiel kopen

Scoozy heeft verschillende standen voor snelheid: drive en speed. “Drive” gebruik je wanneer je op een
voetpad of stoep rijdt. Hoe hard je ook tegen de joystick aan duwt, Scoozy gaat niet harder dan 6 km/u. Wanneer je wat sneller wilt en op het fietspad rijdt, gebruik je Scoozy stand “speed”. Hiermee bereik je de maximale snelheid van 18 km/h. Zo ben je met Scoozy altijd in controle over de snelheid. Zelf ervaren? Klik hier om een proefrit in te plannen of klik hier voor de prijzen.

scoozy in actie

Wij meten ons met iemand die éxtreem mobiel is.

Group-8.svg
Group-8.svg

scoozy voor elke lifestyle

jouw scoozy avontuur begint hier!

Sinds 2019 is Scoozy op de markt verkrijgbaar. Scoozy is gebouwd om optimaal te genieten van je rit. Met scoozy haal je álles uit je leven en ga je op avontuur. Je bent in controle en ontdekt ultieme vrijheid. Er staat niets tussen jou en de wereld.