Scoozy Outdoor 7759 Resized - Nederlandse fabrikant leidt de weg naar veiliger vervoer met scootmobielen
Nieuws

Nederlandse fabrikant leidt de weg naar veiliger vervoer met scootmobielen

DELFGAUW 31 januari 2023 – De scootmobiel is het gevaarlijkste vervoermiddel in het verkeer. Gebruikers lopen veel meer risico op een dodelijk ongeluk dan bijvoorbeeld motorrijders en bromfietsers. Het tv-programma Test Case van BNN/Vara laat in hun uitzending op 31 januari zien hoe ongelukken met scootmobielen gebeuren. De Nederlandse fabrikant Scoozy pleit al langer voor veranderingen.

Lees verder
Scoozy Outdoor 8081 Resized - Scootmobiel gevaarlijkste vervoermiddel, rijcursus niet de oplossing
Nieuws

Scootmobiel gevaarlijkste vervoermiddel, rijcursus niet de oplossing

DELFT 9 november 2022 – De scootmobiel is het gevaarlijkste vervoermiddel in het verkeer. Gebruikers lopen veel meer risico op een dodelijk ongeluk dan bijvoorbeeld motorrijders en bromfietsers. Kamerleden roepen op tot een verplichte cursus. Maar juist het product moet veiliger en de markt moet anders. Dat vindt Nederlandse fabrikant Scoozy.

Lees verder
rasmus gerdin 1JJ3Lwcx3G0 unsplash scaled - Waar en wanneer mag ik met een scootmobiel rijden?
Blog

Waar en wanneer mag ik met een scootmobiel rijden?

Om zoveel mogelijk van jouw scootmobiel te genieten en veilig te rijden, is het belangrijk dat je jezelf aan de verkeersregels houdt. Verkeersregels voor voertuigen als een scootmobiel zijn niet altijd duidelijk, daarom leggen wij het uit.

Lees verder
ScoozySchoonmaken - Hoe houd ik mijn scootmobiel in topconditie?
Blog

Hoe houd ik mijn scootmobiel in topconditie?

Vraag je jezelf af hoe je jouw scootmobiel of elektrische rolstoel het beste kunt onderhouden om ervoor te zorgen dat deze in goede staat blijft en voor een lange levensduur? Elke scootmobiel moet jaarlijks worden onderhouden door een gerenommeerde dealer om ervoor te zorgen dat jouw garantie geldig is. Dit geeft je de beste productprestaties, zodat de onafhankelijkheid niet in het gedrang komt en gemoedsrust gegarandeerd is. Tussen de reguliere onderhoudsbeurten door zijn er echter een paar manieren om ervoor te zorgen dat je het meeste uit jouw scootmobiel haalt.

Lees verder
GEEN TOESTEMMING VOOR GEBRUIK e1660220892366 - Wanneer ben ik toe aan een scootmobiel?
Blog

Wanneer ben ik toe aan een scootmobiel?

Wanneer lopen een uitdaging wordt, maken scootmobielen en elektrische rolstoelen het dagelijks leven gemakkelijker. Ze worden gebruikt door verschillende mensen in verschillende stadia van hun mobiliteitsreis. Sommigen hebben gewoon wat extra ondersteuning nodig om zich te verplaatsen, terwijl anderen zoeken naar meer. Maar wanneer is het nu het juiste moment om een scootmobiel aan te schaffen?

Lees verder
Schermafbeelding 2022 08 09 om 17.21.55 - Vind in 4 stappen de scootmobiel die het beste bij jou past
Blog

Vind in 4 stappen de scootmobiel die het beste bij jou past

Scootmobielen en elektrische rolstoelen helpen miljoenen mensen mobiel te blijven, maar er zijn zoveel verschillende soorten. Hoe weet je nou welke scootmobiel of elektrische rolstoel het beste bij jou past? Wij hebben voor jou een essentiële checklist samengesteld met alles waar je aan moet denken als je de aanschaf van een mobiliteitsvoorziening overweegt.

Lees verder
Foto 15 06 2022 13 03 09 1 - Matthee: “Scoozy is nu mijn racefiets”
Klantverhaal

Matthee: “Scoozy is nu mijn racefiets”

Zondag 9 februari 2020. Het waait hard. Matthee Bruijns (66 jaar) zegt om zeven uur ‘s ochtends zijn vrouw gedag en stapt op de racefiets. Zij bezoekt hun kersverse kleinkind, hij gaat op weg naar Wuustwezel, waar hij samen met een vriend meedoet aan een toertocht. Zoals altijd, zal Matthee zijn vrouw later die dag ontmoeten voor een kop koffie met een Brabants worstenbroodje. Het loopt totaal anders. Het afscheid blijkt de laatste keer dat zijn vrouw Matthee zag lopen. Hoe heeft Scoozy hem geholpen om te blijven genieten, ondanks een dramatisch keerpunt in zijn leven?

Lees verder
REDDOT Scoozy Studio R1 8760 S PRINT scaled e1656615125638 - Scoozy wint red dot award 2022
Nieuws

Scoozy wint red dot award 2022

We hebben geweldig nieuws! Scoozy C heeft de internationale design prijs Red Dot Award 2022 gewonnen! De Red Dot Award is een van ’s werelds grootste en prestigieuze design competities.

Lees verder
bright nl - Scoozy gereviewd door rtl Bright.
Nieuws

Scoozy gereviewd door rtl Bright.

Een scootmobiel hoeft niet suf te zijn. Bram van rtl Bright test de nieuwe Scoozy. Deze uitvinding uit Delft laat iedereen omkijken bij het voorbij rijden en zit vol met technische hoogstandjes.

Lees verder

Ontvang de informatiegids

Vul hier je gegevens in en ontvang binnen 5 minuten de informatiegids in je mailbox. In deze gids geven wij antwoord op de 9 meest gestelde vragen over Scoozy en vind je een volledig overzicht van de specificaties en opties met prijslijst. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en events.