7 zekerheden bij de aanschaf van Scoozy

Scoozy heeft officieel het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen ontvangen. Hier zijn wij erg blij mee, want wij staan voor deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie. Dit is nu dan ook erkend door Firevaned, de branchevereniging voor revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen.
NKHkeurmerk 1024x501 - 7 zekerheden bij de aanschaf van Scoozy

Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Scoozy heeft officieel het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen ontvangen. Hier zijn wij erg blij mee, want wij staan voor deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie. Dit is nu dan ook erkend door Firevaned, de branchevereniging voor revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen. Het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen geeft jou bij de aanschaf van Scoozy 7 zekerheden. 

  1. Je ontvangt een deskundig advies van vakmensen die zorgvuldig zijn opgeleid op gebied van advisering, vervaardiging en aanpassing van hulpmiddelen;
  2. Je ontvangt objectieve informatie over de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hulpmiddel;
  3. Je ontvangt een veilig hulpmiddel dat aantoonbaar aan de relevante Europese veiligheidseisen voldoet;
  4. Je ontvangt een goede, duidelijke uitleg hoe u het hulpmiddel optimaal en veilig kunt gebruiken in uw specifieke situatie;
  5. Je ontvangt gegarandeerde nazorg en service ingeval er onverhoopt iets mis is met het hulpmiddel;
  6. Je ontvangt de zekerheid van een goede klachtenregeling;
  7. Je kunt ervan op aan dat een erkend bedrijf aandacht besteedt aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
  8.  
ScoozyCertificaatNKH 1 724x1024 - 7 zekerheden bij de aanschaf van Scoozy

Blijf op de hoogte

Meld je nu aan en ontvang maandelijks een e-mail met alle laatste updates.

Ontvang de informatiegids

Vul hier je gegevens in en ontvang binnen 5 minuten de informatiegids in je mailbox. In deze gids geven wij antwoord op de 9 meest gestelde vragen over Scoozy en vind je een volledig overzicht van de specificaties en opties met prijslijst. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en events.

Maak een proefrit in de natuur!

Na het grote succes van de Scoozy Adventure Tour afgelopen voorjaar komt er een reeks extra proefrit-dagen in de natuur. Grijp je kans en test Scoozy uit over allerlei ondergronden: Van gras tot onverhard zandpad, door grind en over boomstronken! Meld je aan en reserveer jouw tijdvak op de gewenste locatie. Let op! Vol = vol.