SCOOZY: EEN ELEKTRISCHE ROLSTOEL, EEN SCOOTMOBIEL OF EEN BROMMOBIEL?

Regelmatig krijgen we de vraag: “Wat is Scoozy precies?” Is het een elektrische rolstoel, scootmobiel of een micromobiliteitsoplossing? Om hier meer duidelijkheid over te geven vertellen we je meer over onze achtergrond, de features en de prijsstelling.
Scoozy Studio 4224 S PRINT 1024x682 - SCOOZY: EEN ELEKTRISCHE ROLSTOEL, EEN SCOOTMOBIEL OF EEN BROMMOBIEL?

“Is Scoozy een elektrische rolstoel, scootmobiel of een micromobiliteitsoplossing?.”

HOE KOMEN WE BIJ HET CONCEPT van scoozy?

Gevestigde bedrijven ontwikkelen een nieuw product in een bepaalde categorie of voor vergoeding. Scoozy is ontworpen vanuit een heel ander perspectief. We kwamen van buiten deze markt. Niet gehinderd door enige kennis :-). We zijn begonnen met ontwikkelen op basis van problemen die invalide gebruikers tegenkomen:

  1. Scootmobielen worden vaak als stigmatiserend ervaren.
  2. Scootmobiel ongeluk met slachtoffers als gevolg van stuurfouten en instabiliteit.
  3. De gebruiksomgeving is vaak beperkt tot stedelijke gebieden terwijl de gebruiker de natuur in wil.

Met de nieuwe scootmobiel Scoozy wilden we een persoonlijke mobiliteit oplossing creëren die er goed uitziet, veilig is en geschikt is voor alle wegen. Met innovatie en kwaliteit hebben we op deze aspecten gefocust. Prijsstelling stond niet centraal. Dit stelde ons in staat om iets anders te doen dan elk ander product op de markt en een oplossing te bedenken voor de problemen die gebruikers ervaren.

EEN scootmobiel MET KENMERKEN VAN EEN ELEKTRISCHE ROLSTOEL

Met mogelijkheden voor lange afstanden, rijden met hogere snelheid en joystickbediening, combineert Scoozy de kenmerken van een scootmobiel met de kenmerken van een elektrische rolstoel. We voegen er de 4WD-optie aan toe met grotere wielen om hem geschikt te maken voor allerlei omgevingen. We hebben geïnvesteerd in software en aangepaste elektronica om dit intuïtief en veilig te laten voelen. Scoozy is gecertificeerd volgens EN12184, de EU-norm voor scootmobielen. Wij zien het als een modern alternatief voor de gewone scootmobiel.

Scoozy Studio 8723 S PRINT - SCOOZY: EEN ELEKTRISCHE ROLSTOEL, EEN SCOOTMOBIEL OF EEN BROMMOBIEL?

wordt SCOOZY vergoed?

Scoozy is uniek omdat het een hybride is tussen een scooter en een elektrisch rolstoel. De joystick maakt hem veelzijdig in vergoedingen. In Nederland betalen de meeste klanten zelf, maar we hebben voorbeelden van Scoozy die zowel als scooter als elektrische rolstoel met joystick wordt vergoed. In Frankrijk valt Scoozy in dezelfde vergoedingscategorie als de elektrische rolstoel van Whill. In Italië wordt Scoozy ook vergoed als elektrische rolstoel.

Hoe zit het met de aanschafprijs van Scoozy?

We horen mensen wel eens zeggen: “Je kunt een kleine auto kopen voor de prijs die Scoozy kost”. Als je het een goedkope scootmobiel maakt, verkoop je meer. Onze belangrijkste focus is kwaliteit en innovatie. Uiteraard hangt hier een prijskaartje aan vast waarvoor u een mobiliteitsoplossing krijgt met ongekende eigenschappen. Bekijk deze video als voorbeeld wat Scoozy mogelijk maakt. We blijven het product verbeteren en investeren in toegevoegde functionaliteiten en waarde voor de gebruiker.

YouTube player

EEN SCOOTMOBIEL OF EEN BROMMOBIEL

Niet al te serieus bedoeld, maar hoe te beslissen tussen het kopen van een kleine auto of Scoozy? Misschien kun je een mini-auto kopen voor de huidige prijs van een Scoozy, maar het geeft je zeker niet dezelfde mobiliteitsmogelijkheden. Dus als je op zoek bent naar een mobiliteitsvoertuig waarmee je de natuur in kunt en over modderige wegen door het bos rijdt, die je overal gratis kan parkeren, waarmee je zowel binnen (tot op zekere hoogte) en buiten op een milieuvriendelijke manier, zoek dan niet verder en kies voor een Scoozy. Als je alleen op de weg hoeft te rijden, koop dan die kleine auto ;).

Scoozy Studio 8624 S PRINT 1024x682 - SCOOZY: EEN ELEKTRISCHE ROLSTOEL, EEN SCOOTMOBIEL OF EEN BROMMOBIEL?

—————————-

Wil je zelf ervaren hoe de Scoozy rijdt? Plan dan een gratis proefrit in bij een van onze 18 dealers via onze website: Plan je proefrit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte

Meld je nu aan en ontvang maandelijks een e-mail met alle laatste updates.

Ontvang de informatiegids

Vul hier je gegevens in en ontvang binnen 5 minuten de informatiegids in je mailbox. In deze gids geven wij antwoord op de 9 meest gestelde vragen over Scoozy en vind je een volledig overzicht van de specificaties en opties met prijslijst. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en events.

Scoozy demo sale

Rij direct weg op een zo goed als nieuwe Scoozy C uit de showroom bij onze dealers en bespaar €1.840,-! Er zijn een beperkt aantal modellen beschikbaar, dus wees er snel bij!