Scoozy getest door Prins Constantijn

Afgelopen week was een bijzonder week voor Scoozy. Naast de eerste testritten, stond Scoozy stralend op het podium tijdens het slot evenement van Rotterdam Mobility Lab. Wat een feest was het toen prins Constantijn besloot om óók even een ritje te maken. Na afloop riep hij enthousiast: ‘Verkocht! Ik voel me net Ernst Stavro Blofeld (de badguy van James Bond)’.
constantijn 1024x683 - Scoozy getest door Prins Constantijn

Daarnaast zijn er maar liefst 50 testrit aanvragen binnen gekomen. Tijdens zo’n 40 minuten durende demonstratie leer je niet alleen wat Scoozy kan, je kunt ook zelf op Scoozy rijden. Er is ruim de tijd om vragen te stellen en je kunt  eventueel vast jouw eigen Scoozy  reserveren.  Van de 20 launch editite Scoozy’s zijn er nu  al 5 verkocht.  Wil jij zeker weten dat je ook een Launch Editie te pakken krijgt?  Boek dan hier je testrit.

Naast het slot event van Rotterdam Mobility Lab kwam op 31 mei ook het filmpje uit waarin Scoozy het opneemt tegen een freerunner. We willen iedereen die de video gedeeld heeft van harte bedanken. Jij hebt ons geholpen de video tot een succes te maken! Wil jij weten wie er gewonnen heeft? Bekijk dan hier het filmpje.

Wist je dat … Scoozy’s zitting gemaakt is van speciale stof zodat je rug warm blijft in de winter, maar gemakkelijk af kan koelen in de zomer?
Wist je dat … Scoozy’s wielen uitsturen als je wilt instappen om meer ruimte te creëeren?

Lees ook: Scoozy: een veilig nieuw vervoersmiddel

Blijf op de hoogte

Meld je nu aan en ontvang maandelijks een e-mail met alle laatste updates.

Ontvang de informatiegids

Vul hier je gegevens in en ontvang binnen 5 minuten de informatiegids in je mailbox. In deze gids geven wij antwoord op de 9 meest gestelde vragen over Scoozy en vind je een volledig overzicht van de specificaties en opties met prijslijst. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en events.

Maak een proefrit in de natuur!

Na het grote succes van de Scoozy Adventure Tour afgelopen voorjaar komt er een reeks extra proefrit-dagen in de natuur. Grijp je kans en test Scoozy uit over allerlei ondergronden: Van gras tot onverhard zandpad, door grind en over boomstronken! Meld je aan en reserveer jouw tijdvak op de gewenste locatie. Let op! Vol = vol.