Scoozy wint red dot award 2022

We hebben geweldig nieuws! Scoozy C heeft de internationale design prijs Red Dot Award 2022 gewonnen! De Red Dot Award is een van ’s werelds grootste en prestigieuze design competities.
REDDOT Scoozy Studio R1 8760 S PRINT scaled e1656615125638 1024x801 - Scoozy wint red dot award 2022

We hebben geweldig nieuws! Scoozy C heeft de internationale design prijs Red Dot Award 2022 gewonnen! De Red Dot Award is een van ’s werelds grootste en prestigieuze design competities met eerdere bekende winnaars als Bose, Philips, Maserati en Sony. Scoozy is als beste getest en beoordeeld door een internationale vakjury. Dit is voor ons een bevestiging dat ons product aan de hoogste standaarden voldoet.

Wil je zien hoe Scoozy gemaakt wordt en een proefrit maken op het hoofdkantoor in Delfgauw? Boek dan nu jouw proefrit met een rondleiding in de fabriek via deze link: https://calendly.com/scoozy/fabriek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte

Meld je nu aan en ontvang maandelijks een e-mail met alle laatste updates.

Ontvang de informatiegids

Vul hier je gegevens in en ontvang binnen 5 minuten de informatiegids in je mailbox. In deze gids geven wij antwoord op de 9 meest gestelde vragen over Scoozy en vind je een volledig overzicht van de specificaties en opties met prijslijst. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en events.

Scoozy demo sale

Rij direct weg op een zo goed als nieuwe Scoozy C uit de showroom bij onze dealers en bespaar €1.840,-! Er zijn een beperkt aantal modellen beschikbaar, dus wees er snel bij!