Top 100 goed industrieel ontwerp

Scoozy C is opgenomen in de G100! Wij zijn trots en vinden het ontzettend leuk om samen met veel andere bekenden uit YES!Delft in deze top 100 te staan. 🤩
Schermafbeelding 2022 10 19 om 09.53.36 - Top 100 goed industrieel ontwerp
De erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO) heet sinds dit jaar de Goed Industrieel Ontwerp Top 100 (G100) en wij staan erin! Samen met 99 andere Nederlands best ontworpen producten die niet alleen relevant zijn (alleen toevoegen waar iets ontbreekt, een oplossing zijn van een echt probleem), maar ook innovatief en/of origineel zijn, bijzonder goed zijn vormgegeven, ontworpen zijn in Nederland, door een Nederlandse ontwerper of voor een Nederlands bedrijf en niet ouder (marktintroductie) zijn dan 2 jaar. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blijf op de hoogte

Meld je nu aan en ontvang maandelijks een e-mail met alle laatste updates.

Ontvang de informatiegids

Vul hier je gegevens in en ontvang binnen 5 minuten de informatiegids in je mailbox. In deze gids geven wij antwoord op de 9 meest gestelde vragen over Scoozy en vind je een volledig overzicht van de specificaties en opties met prijslijst. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en events.

Scoozy demo sale

Rij direct weg op een zo goed als nieuwe Scoozy C uit de showroom bij onze dealers en bespaar €1.840,-! Er zijn een beperkt aantal modellen beschikbaar, dus wees er snel bij!